NuffnangKU

Followers

Monday, November 5, 2012

Cerita Saya:)

LoVeNiza Muah:)

As Salam

Dah lama tak update.Niat dihati nak update tapi i x mampu uols.Kadang2 email,message customer
sume tak sempat nak balas.Sebab ofis aku ni pelik sikit.Komputer kene kongsi dengan 4orang.Lepas
sorang pakai,sorang pulak pakai,Fedup aku.Nak online pun susah,Kat rumah pulak line xdapat.Ni lah
nasib kalau jadi melayu bukit,Duduk kat tengah2 hutan kan.

Husband aku pulak sekarang dah dapat tukar ke Ipoh.So aku sesorang lah duk kat Cameron ni.
Petak pale bep dok sorang2 kat tempat cm gini.Lalu aku mendapat idea untuk mengajak mereka2 untuk menemaniku disini.

Aku ajak:
Mak aku( tak tahan sejuk kata nya)
Mak mertua(ade cucu-cucu nanti cucu-cucu xde sapa nak tgok)
Makcik aku(bela kucing.nanti kucing2 xde sapa nak jage)
Anak buah( nanti bosan kate nye)

Sume orang xnak teman aku.Kesian aku.Aku sorang:(
Tapi senar nya aku suke keje kat sini.keje pun xbanyak sangat cume hujung bulan je sibuk sikit.
Tapi mengenangkan sesorang kat sini,gaji pon sikit tak hingin pulak aku nak lama2 kat sini kan.
Harap pertukaran aku diluluskan secepat mungkin la kan.

Bila dari Ipoh nak balik Cameron masyallah punye lah malassss.Dah la kene drive sesorang,
jalan bukit bakau memang malas gile lah kan.Ape lah nasibb ku.

Dah la kerja kat Ipoh laki aku salu outstesen je.Maka nya sebulan sekali kot baru dapat jumpe?
Hohohoho omaigod ucuk cinta ku.

Akhir sekali semoga semua nya baik2 saja.Jangan suka mengeluh ye Nuraniza Hanim.
Setiap yang terjadi ade hikmah nya.
Harap tahun 2013 nanti ada transformasi untuk diriku dan keluarga.
Amin

Last sekali uols jangan lupa ye melawat blogshop saya.Ada jualan clearance stok sbb aku dah tak larat
nak tengok rumah aku penuh dengan stok baju2.Maka nya aku pon buat lelong murah2 je.

Berminat boleh ler layari------------>www.murah-saje.blogspot.com

Wassalam:)

2 comments:

  1. cameron? wah best tmpt hanimun..hehe

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

MY name