NuffnangKU

Followers

Wednesday, February 9, 2011

Induksi Umum Di Kemamang Ganu 2011

LoVeNiza Muah:)
Assalammualaikum:)
Tetibe rase rindu sgt nak induksi balik..
Hahah....
Padahal mase induksi dulu sikit punye stresss..
Xsabor2 nak balik...Bile da balik rindu ler pulak...
Ape punye penyakitt daaa....
Sila la tatapi wajah2 kami terutama aku yg simply and cuteeee
dalam group aku ni.ahaksss...
Actually aku jumpe balik budak2 mental ni mase kat JPP dulu..
Bile jumpe mereka tetibe aku pon jadi mental atau kelemahan otak
secara tiba2..heheh

So semua org tau Intan kat kemamang adalah dekat ngan pantai..
so jom turun ke pantaiiii..
aku adalah menutup aurat ye semasa disana...

Ahaha...
tgh syok2 main air,tetibe ombak jahat dtg
Dan terus menghayutkan selipar saya yg sebelah lagi tu..
Tapi sy cool je terus terpikir kat mane la aku nak beli selipar baru nii...
Tak kan balik hostel nak kaki ayam lak...


dan tidak semena2 ombak jahat pulangkan balik selipar saya lagi sebelah..
Hahhaah itupon kawan saya yg pergi ambik
sbb saya sudah berputus asa masa tu...
Xleh lupe toi arrr...
Thanks syeela jadi superheroin akuuu..hahahah
So selamat duit aku xyah li selipar baru..
Mase ni dalam kelas...
so sleepy u know.....
ahaha atas meja tu da penuh makanan nak ngelak nantok
punye pasal..tapi terbabas tertidooo jugak...

Mase ni besttt...
Ade sukaneka..
Aku terus pandai poco-poco tauuuuu!
Nak berlagak niii...
This is my group..
Siri 3...
sume sporting habes especially our fasi....
walaupon main ape pon sume kalah tapi kami xkesah
sbb kami mmg nak kalah pon....
kami xsuke menang2 ni.....heheh


Dan keje aku mase dlm kelas selain tido,
ialah tangkap gamboooo...
Tiap kali tgkp gambo mmg ramai menyelittt..
Sume berebot nak tgkp gambo ngan aku tauu..
uwekksss....

See..
group aku mmg gileeee glemer,gile gambo
dan semua gila ade kat ktorg:)


Mase ni xleh keluar lagi..
Jadi kami sume muke sedehhhh....

So bile dpt kuar,kami happy..
Kitorg kan bawak kete,so bagak ar..hehehe
yeayy..
mmg xtau hal dunia la dok kat sini wey..
Jadual mmg pack giler...
Hari2 tdo kul 12mlm....

Kelas oh kelassss...
Mase induksi ni la aku belajar erti penyakit hidung berlubang...
Korang tau penyakit tu?
Kawan aku sorg ade penyakit tuh..
hahah

Gang mentalicioussssss....



Malam mesra:)
Mmg mesra gituh!!


Akhir sekali mari lah kite bersalam-salaman sesama kite..
Entah bile boleh jumpe lagi???
Mase perpisahan sgt2 sedeh yeeee.....
Dorang sume nangessss...
Kite je xnanges sbb kite kuat:)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

MY name