NuffnangKU

Followers

Tuesday, June 19, 2012

Entry HITS

LoVeNiza Muah:)

As Salam

Hey sejak blogspot ni dah tukar format baru,ehhh jenuh ler aku dok belek2...
Kekadang bengang gak asal ko pandai2 tukar format??
Tapi suke hati blogspot tu la kan dia nak wat apepon dah dia punye...
Sesuke hati ko nk marah2?hahah

Tapi aku suke gak format baru ni...
Baru lah aku tau counting visitor yang masuk blog aku..
Dari pengamatan aku,entry INGIN HAMIL aku tu plg tggi pelawat nya.
Padahal entry mcm org xbetul je aku tgok.Tapi ramai yg bg suggestion pada ku.
Thank u so much..bese ler pompuan,kalau bab pregnant mmg menyentuh hati sikit:(

Then entry yg ramai bace,entry percutian...
Entry percutian aku mmg ramai yg search.
Diharapkan sedikit info yg aku tulis tu dapat membantu mereka diluar sana kan sedikit sebanyak.
Kalau nak detail pasal borong ke Guangzhou tu uol boleh email me to:murahsaje@yahoo.com
Aku leh bg sedikit tips and guide jika anda ingin ke sana.Insyallah....

Then entry pasal Dermalogica pon agak mendapat rating yg tinggi.Eceh poyo ayat!
Aku memang pengguna Dermalogica sbb bile aku pakai cleanser dia,
aku rase muke aku bersih sgt berbeza dgn aku produk ********..rase mcm
xbersih muke.Nak2 kalo lepas buat facial,mmg muke aku terus jd cm Kim Kardishian.
Melampau tol tahap bangge diri aku ni?pangggg sikit bg sedar diri!

Ok sekian terima kasih:)

3 comments:

  1. i like your style...kalau ada masa jenguk2 la blog saya http://kakiblogger.mygeng.org/#s01

    ReplyDelete
  2. lama xsinggah sini..salam ramadhan..dh de isi lum?

    ReplyDelete
  3. Dermalogica adalah produk terbaik muka yang pernah saya digunakan. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda bahawa saya mendapat Dermalogica produk wajah dari LahBeauty.com. Mereka menawarkan harga yang terbaik di bandar.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

MY name