NuffnangKU

Followers

Thursday, December 13, 2012

Tahniah sahabatku

LoVeNiza Muah:)

As Salam.Hari tu 9/12/12 sahabatku Mai Nur Ain dah selamat bertunang.Alhamdullilah.
Singkat je perkenalan dorang dan terus ambil keputusan untuk bertunang.Pastu kahwin.
Yeay.

Ni pelamin tunang dia.
Di sponsor oleh si adik.Terkejut dengar rege pelamin ni.
RM400..ishk..ishk...
Zaman sekarang ni semua nya mahal.Nasib lah aku da selamat.:)


Mai and Rini.
Dua-dua status engaged


Mai cantik jugak make up dia.
Especially tang smoking eyes tu..
I like:)


Alololo
Kasih sayang lah sangat kan


Ok tang ni habis pecah status i.ahahah
Ada pakcik tu lalu pastu terkejut.Eh ade yg married lah!!
Hahaha malu tau i masa tu..

Masa ni weols nak kelainan masa bergambar.
Bosan lah kalau asik gambar kontrol cun je kan.
Kalau sweet cm ni,nmpk alololo cute sangatttttttt


Mai bersama kek nya.


Auw...Auw


Ok masa ni mai dah kene buli.
Kitorg calit kan kek tu kat muka dia.
Ikutkan hati nak je aku tempek kek tu sebijik kat muka dia
tapi kang mai mengamuk mampos aku.HAHAHA

After that apa lagi calo betey la.
Aku dah penat gila mase tu.
Padahal tak wat apa pun..

Ok mai.
SELAMAT BERTUNANG.
SEMOGA KEKAL KE JINJANG PELAMIN

AMIN

6 comments:

  1. smoga bahagia spanjang hayat.. =)

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. Excellent article. I'm facing some of these issues as well..

    Feel free to visit my weblog :: how to make money fast online for free

    ReplyDelete
  4. What a stuff of un-ambiguity and preserveness
    of precious know-how concerning unexpected emotions.


    Here is my blog ... how to make money online

    ReplyDelete
  5. It's awesome for me to have a web page, which is good designed for my know-how. thanks admin

    Here is my webpage ... www.pregnancyhelper.in

    ReplyDelete
  6. I pay a visit every day some websites and information sites to read articles
    or reviews, but this webpage presents feature based posts.


    Visit my site ... Cheap Jerseys

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

MY name